راهپیمائی گسترده کارگران هفت تپه در شهر شوش ادامه یافت
29 اردیبهشت 1387 برابر با 18 مه 2008
بنابه گزارشات رسیده از شوش کارگران نیشکر هفت تپه در چهاردهمین روز اعتصاب و اعتراضات گسترده خود از ساعت 08:00 صبح امروز یکشنبه در مقابل درب فرمانداری شوش تجمع کردند . آنها پس از مدتی از فرمانداری به سمت بازارشهر شروع به راهپیمائی نمودند .
در طی مسیر علیرغم ممانعت نیروهای امنیتی و انتظامی تعداد زیادی از جوانان و مردم به صفوف کارگران پیوستند . کارگران و مردم با شعارهای مانند، معیشت و زندگی حق مسلم ماست/کارگر می میرد ذلت نمی پذیرد/ کارگر هفت تپه ایم گرسنه ایم گرسنه / حقوق ماهیانه حق مسلم ماست / مرگ بر ساعدی و شعارهای دیگر کارگران از بازار به سمت چهار راه شوش راهپیمائی کردند و مسیر شوش دزفول را مسدود کردند . فرماندار شهر سیلابی در محل اعتراض کارگران حاضر شد و شروع به وعده دادن نمود او قبلا به کارگران اعلام کرده بود که میرود تهران و مشکل کارگران را حل خواهد کرد ولی امروز با وعده دادن قصد داشت کارگران را از ادامه اعتراضاتشان منع کند .
کارگران با سر دادن شعارهائی ما وعده نمی خواهیم ما حقوق می خواهیم/ فرماندار مرگت باد ننگت باد / مرک بر فرماندار/ و دروغگو دروغگو و هو کردن مانع صحبتهای او شدند. در اعتراضات امروز بیش از 4000 نفر شرکت داشتند و اعتراضات کارگران همچنان ادامه انبوهی از نیروهای امنیتی و انتظامی کارگران را در محاصره خود دارند و وقتی که کارگران قصد مسدود کردن مسیر شوش- دزفول را داشتند نیروی انتظامی قصد مقابله با کارگران را داشتند که کارگران با مقاومت شدید اید مسیر را مسدود کردند .
کارگران اعلام کردن که در روزهای آینده به اعتراضات خود ادامه خواهند داد و با شیوهای مختلف بر شدت اعتراضات خود خواهند افزود
خواسته های کارگران اعتصاب کننده نیشکر هفت تپه به قرار زیر می باشد :
پرداخت حقوق معوقه بیش از 2 ماه اخیر
پایان دادن به پرونده سازیها و احضار فعالین کارگری به دادگاه انقلاب
برکناری مدیر عامل شرکت یعقوب شفیعی و همچنین اعضای هیئت مدیره این شرکت
برکناری رئیس حراست شرکت فردی بنام زیوداری که در سرکوب، جاسوسی و پرونده سازی علیه کارگران نقش مستقیم دارد
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران ، پرداخت نشدن حقوق معوقه کارگران و رسیدگی نکردن به سایر خواسته های آنها را محکوم می کند و از خواسته های به حق کارگران حمایت می کند و از تمامی سندیکاهای کارگری و سازمان جهانی کار خواستار حمایت از حقوق کارگران در ایران است .
درگیری گسترده کارگران هفت تپه با ماموران
28 اردیبهشت 1387 برابر با 17 مه 2008
در تداوم تلاشهای کارگران نیشکر هفت تپه اهواز برای احقاق حقوق صنفی خود بیش از ۲۰۰۰ نفر از کارگران این شرکت از ساعت ۹ صبح روز شنبه، به همراه خانواده های خود در خیابان چهاردستگاه شوش اقدام به راهپیمایی مسالمت آمیزی نمودند که با ممانعت و محاصره نیروهای امنیتی و انتظامی مواجه گردید.
به گزارش فعالان حقوق بشر و دموکراسی در ایران، کارگران نیشکر هفت تپه در سیزدهمین روز اعتصاب و اعتراض خود با حمایت جوانان و بازاریان و سایر اقشار شهر روبرو شده که به صفوف راهپیمایی کارگران پیوستند. بازاریان شهر، بطور کامل مغازه های خود را در حمایت از کارگران بستند. با پیوستن مردم به صفوف کارگران، تعداد شرکت کنندگان در راهپیمایی به هزاران نفر رسید. مردم با شعارهای خود با کارگران همصدا شدند. شعارهائی که امروز سر داده شد عبارت بودند از: کارگر می میرد ذلت نمی پذیرد - مدعی عدالت خجالت خجالت - سندیکای کارگری حق مسلم ماست - کارگر زندانی آزادی باید گردد - ساعدی (نماینده شوش در مجلس) حیا کن هفت تپه را رها کن - کارگران ایران حمایت حمایت - مر ک بر ساعدی و شعارهای دیگر.
این گزارش می افزاید: نیروهای انتظامی با شلیک گاز اشک آور به سوی خانواده های کارگران که از زنان و کودکان تشکیل گردیده بود اقدام به متفرق نمودن جمعیت نموده و سپس با گاز فلفل و باتوم به جمعیت یورش بردند، کارگران ابتدا با شعار "برادر نظامی حمایت حمایت" خواستار توقف یورش مامورین گردیدند که با بی نتیجه ماندن این تلاشها ناچاراً، با مقاومت کارگران برای حفاظت از زنان و کودکان خود درگیری گسترده ای بین کارگران و نیروهای امنیتی ایجاد گردید.
علیرغم یورش وحشیانه و پی در پی نیروهای امنیتی و انتطامی مردم به راهپیمائی خود ادامه دادند و نیروهای سرکوبگر را پس زدند در اثر این حملات وحشیانه نیروهای امنیتی و انتظامی تعداد زیادی از مردم مجروح شدند. نیروهای وزارت اطلاعات ۲ تن از کارگران را دستگیر کردند. در زمان تنظیم این گزارش هزاران نفر در مقابل فرمانداری شوش تجمع کرده و به اعتراضات خود ادامه می دهند. گفته می شود این بزرگترین راهپیمائی اعتراض است که تا به حال در این شهر روی داده است.
نیروی امنیتی و انتظامی تقاضای نیروی کمکی کرده اند فرمانده نیروی انتظامی شهر دزفول فردی به نام ماکن علی دستور حمله به مردم را صادر کرده و افرادی بنام مولائی و علی کرم خسرو پور شخصا در ضرب وشتم مردم و کارگران شرکت داشتند. دادستان شهر شوش در محل حاضر شده و کارگران را مورد تهدید قرار داد. مردم به او اجازه صحبت ندادند و با شعارهائی بن لادن برو گمشو به او جواب می دادند.
خواسته های کارگران اعتصاب کننده نیشکر هفت تپه به قرار زیر می باشد:
پرداخت حقوق معوقه ۲ ماه اخیر
پایان دادن به پرونده سازیها و احضار فعالین کارگری به دادگاه انقلاب
برکناری مدیر عامل شرکت یعقوب شفیعی و همچنین اعضای هیئت مدیره این شرکت
برکناری رئیس حراست شرکت فردی بنام زیبداری که در سرکوب، جاسوسی و پرونده سازی علیه کارگران نقش مستقیم دارد. *